Personeelsfeesten

Alle locaties

Bij El Bocado verwelkomen we graag groepen voor onvergetelijke personeelsfeesten. Of je nu een klein team hebt of een grote organisatie, onze veelzijdige opties en gastvrije sfeer maken van jouw personeelsfeest een onvergetelijke ervaring. 

Diverse Menuopties

We bieden verschillende menu’s aan met authentieke Spaanse gerechten en tapas. Of je nu wil genieten van een uitgebreid menu of de voorkeur geeft aan een informele tapasavond, we hebben voor elk wat wils. Heb je specifieke wensen voor je personeelsfeest? Laat het ons weten en we maken een menu op maat dat perfect aansluit bij de smaak en behoeften van jouw bedrijf.

Enkele van onze mogelijkheden:

Latino menu

  • Nacho Special
  • Salsa broodjes
  • Spaanse salade, Mini hamburgers & Patatas bravas
  • Dessert naar keuze

 

Tapastafel ‘El Bocado’ 

  • Zuiderse schotel
  • Aperitiefhapjes
  • Albondigas & venusschelpen
  • Dessert naar keuze

Vrijblijvende drankenformule

Onze personeelsfeesten kunnen worden vergezeld door een drankenformule die aan jouw voorkeuren voldoet. Of je nu kiest voor een selectie van Spaanse wijnen, verfrissende sangria of een open bar met een ruime keuze aan dranken, wij zorgen ervoor dat jouw personeelsleden niets tekortkomen. Vraag gerust meer info over onze all-in drankformules.

Cocktailworkshop voor een extra twist

Wil je je personeelsfeest op een interactieve manier een extra dimensie geven? Overweeg dan een cocktailworkshop als aanvulling op je evenement. Onze ervaren mixologen leren jouw team de kunst van het maken van heerlijke cocktails. Het is een geweldige manier om teambuilding en plezier te combineren tijdens jouw personeelsfeest.

Verschillende locaties

Wij bieden personeelsfeesten aan op onze vier locaties. Voor extra privacy en ruimte is er in onze vestiging in Hasselt op de Grote Markt zelfs de mogelijkheid om een aparte ruimte op de eerste verdieping te reserveren.

Kies El Bocado voor jouw volgende personeelsfeest en geef je team een smaakvolle en onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen een uniek evenement op maat te creëren! 

Boek je event

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.