Is het altijd jouw droom geweest je eigen onderneming te runnen? Om een eigen zaak te hebben waar je jezelf volledig op kan storten?
Ben je ambitieus, hardwerkend en ondernemend? Dan is dit je kans!

Open je eigen El Bocado!

Wat?

El Bocado heeft zich sinds kort omgevormd tot een volwaardige franchise. Dit wil zeggen dat het zijn kennis en knowhow ter beschikking stelt aan mensen die hun eigen horecazaak wensen te openen onder de naam El Bocado. Franchisenemers krijgen de mogelijkheid ons volledige concept te gebruiken en uit te baten bij hun in de buurt! Wij stellen jullie hiervoor al onze middelen ter beschikking en begeleiden jullie gedurende het hele proces!

Hoe?

Bij het tekenen van een franchiseovereenkomst krijgt de franchisenemer een heleboel rechten en plichten. Hij krijgt bijvoorbeeld het recht zijn zaak uit te baten onder de naam El Bocado. Alsook het recht het logo, de producten, het interieur te gebruiken in ruil voor een vergoeding (royalty). In ruil moet hij zich ook aan de richtlijnen houden die we als franchisegever hebben opgesteld. Deze hebben we opgesteld om onze toekomst als merk te vrijwaren en verdere groei mogelijk te maken voor alle El Bocado’s.

Meer weten? Stuur ons een mailtje via [email protected]