Cocktailworkshops

Hasselt Original

Hasselt GM

Bilzen

Bij El Bocado nodigen we je uit om de kunst van het mixen te ontdekken tijdens onze spannende cocktailworkshops. Of je nu een beginner bent of al heel wat ervaring op de teller hebt staan, onze workshops zijn een geweldige manier om samen plezier te hebben, nieuwe smaken te ontdekken en je skills te verbeteren.

Locaties en momenten

Onze workshops worden gegeven in de vestigingen van El Bocado Original (Dokter Willemsstraat Hasselt), Hasselt Grote Markt en Bilzen.

De workshops kunnen op ieder tijdstip plaatsvinden. Enkel in de vestiging Hasselt Grote Markt is op vrijdag en zaterdag 15u30 het uiterste startuur.

Wat kan je verwachten?

Tijdens onze cocktailworkshops dompel je jezelf onder in een wereld van smaken en creativiteit. Onze eigen gepassioneerde medewerkers nemen je mee op een smakelijke reis en leren je hoe je verleidelijke cocktails kan maken. Je hebt keuze tussen een workshop waarin je 3 cocktails leert maken (ongeveer 90 minuten) of een uitgebreide workshop waarin je 4 cocktails maakt (ongeveer 120 minuten).

Tijdens de workshop voorzien we je van onze Nacho’s Special, een heerlijke traktatie om je smaakpapillen te verwennen terwijl je cocktails creëert.

Voor groepen van 8 personen en meer

Onze cocktailworkshops zijn ideaal voor groepen van 8 personen en meer. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje of gewoon een leuke dag uit, onze workshops zullen zeker voor veel plezier en gezelligheid zorgen.

Op maat gemaakte formules

Na de workshop kan je genieten van een speciale formule op maat om te blijven eten en je dagje uit compleet te maken. We stellen graag een menu op maat voor je samen.

Prijzen en reserveringen

Deelname aan de workshop voor het maken van 3 cocktails bedraagt €36 per persoon, voor 4 cocktails bedraagt de prijs €41.50 per persoon.

Om jouw workshop te reserveren kan je ons contacteren via [email protected]

Ontdek de kunst van het mixen, proef heerlijke cocktails en beleef een onvergetelijke tijd met jouw gezelschap. Neem vandaag nog contact met ons op om je workshop te plannen en je plek te reserveren!

Boek je event

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.