Moordspel

Alle vestigingen

Stel je voor: je hebt je twee weken lang verheugd op een moorddiner. Met tussenpozen van een paar dagen heb je per e-mail steeds stukjes informatie gekregen over jouw rol en over ander personages uit het verhaal. Jij weet dingen, anderen weten weer andere dingen. Samen moeten jullie de puzzel oplossen.

Op de avond zelf komen jullie bij ons een tapasmenu eten, al dan niet verkleed in jullie personage, en hebben jullie al aardig wat nieuwsgierige vragen voor je medespelers. Want iedereen heeft zijn geheim en wil het geheim van de anderen ontdekken. Iedereen kan zich uitleven op het spelen van zijn personage. Er zijn geen uitgeschreven dialogen in dit moorddiner, dus de spelers gebruiken hun eigen creativiteit en maken op basis van de informatie die ze gekregen hebben, zelf iets leuks van hun rol.

Je kunt af en toe onderbreken om even bij te praten met je vrienden, zo lang natafelen als je wilt, foto’s maken en ga zo maar door!

Om het moordspel te kunnen spelen moet je met minimum 8 personen zijn en minimum 2 weken op voorhand reserveren omdat het een inleiding heeft gedurende deze 2 weken via mail. Daarnaast hebben we enkel alle email adressen nodig van de spelers samen met de voornamen (ook minimum 2 weken op voorhand).

1 van jullie zal ook worden aangeduid als spelleider. Deze persoon speelt de overledene en geeft het begin en einde van elke fase aan. Als je graag op voorhand iemand aanduidt als spelleider mag je dit erbij vermelden, anders gebeurt dit willekeurig.

€12,5 per persoon

(Het menu dat je hierbij wil nemen kan je apart kiezen. Dit zit niet in de prijs inbegrepen)

Groepspromo: Tapastafel ‘El Bocado’ + Drankenformule + Moordspel aan €60 per persoon!

Boek je event

Naam(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.