Nieuws >

Groepen
Vrijgezellen, Verjaardagen, personeelsfeesten,...

Kom je langs met een groep vrienden of collega's?

Dan hebben we verschillende mogelijkheden hiervoor!

- Cocktailworkshop: €19 per persoon

* Nacho's met guacamole en salsa

* Proef en maak verschillende cocktails

* Duur: 60 min

- Moordspel diner: €12,5 per persoon ( Het menu dat je hierbij wil nemen kan je apart kiezen. Dit zit niet in de prijs inbegrepen)

Stel je voor: je hebt je twee weken lang verheugd op een moorddiner. Met tussenpozen van een paar dagen heb je per e-mail steeds stukjes informatie gekregen over jouw rol en over ander personages uit het verhaal. Jij weet dingen, anderen weten weer andere dingen. Samen moeten jullie de puzzel oplossen.

Op de avond zelf komen jullie bij ons een tapasmenu eten, al dan niet verkleed in jullie personage, en hebben jullie al aardig wat nieuwsgierige vragen voor je medespelers. Want iedereen heeft zijn geheim en wil het geheim van de anderen ontdekken. Iedereen kan zich uitleven op het spelen van zijn personage. Er zijn geen uitgeschreven dialogen in dit moorddiner, dus de spelers gebruiken hun eigen creativiteit en maken op basis van de informatie die ze gekregen hebben, zelf iets leuks van hun rol.

Je kunt af en toe onderbreken om even bij te praten met je vrienden, zo lang natafelen als je wilt, foto’s maken en ga zo maar door!